50% Rendement! Is dat erg?

Bodegraven, 12 april 2017

Vier feest als er iets te vieren valt! Vanavond drinken we dus maar een glaasje wijn extra. Want vandaag 12 april bereikten we een rendement van 50% met ons WS-907® beleggingssysteem. En dat in iets meer dan een half jaar! En zonder één enkele maand verlies te hebben geleden.

Het is jammer dat Johan Cruijff dit niet meer mee maakt, want die zou zeker gezegd hebben: “Ieder voordeel heb z’n nadeel” en misschien zijn er wel meer mensen die zo denken. Die redeneren dan dat na een periode van buitengewoon hoge winsten er een periode van lage winsten moet volgen, om zodoende toch weer bij het gemiddelde uit te komen.

Dat zijn de mensen die in het casino wachten tot het balletje 6 keer op een zwart nummer is terecht gekomen. Pas daarna plaatsen zij hun geld op rood. “Want gemiddeld zijn er evenveel zwarte als rode uitkomsten”, zeggen zij, “en dus moet er na vele zwarten uiteraard een rode volgen”. Dat lijkt misschien logisch, maar dat is toch echt niet zo. Dat balletje in de roulette bak heeft namelijk geen geheugen. Het weet dus niet dat bij de laatste 6 keer spinnen het bij een zwart nummer tot rust kwam. Iedere volgende spelronde is de kans op zwart of rood weer 50/50. (Afgezien van het nummer nul of dubbel nul). En zo is het ook met ons beleggingssysteem WS-907®.

Noch onze computer, noch het algoritme van WS-907® weet wat er de laatste 6½ maand is gebeurd. Waarom niet? Omdat we het de computer niet verteld hebben. Natuurlijk wordt ons systeem zo nu en dan wel eens Up-date-to-date gebracht met de laatste resultaten, maar dat is nog niet gebeurd sinds we bij Traderswinkel zijn begonnen op 1 oktober 2016. En dus geldt: Never change a winning team!

kengetallen WS-907

Wat mag je dan vanaf vandaag wel verwachten als je WS-907® volgt? Dat is niet zo moeilijk, want dat is WS-907_tabel1.png gewoon datgene dat we al eerder schreven bij de tabel die hiernaast staat. Gemiddeld 55,9% rendement per jaar dus. En niet ruim 50% in ruim een half jaar. Je ziet dan ook in de tabel, dat het best wel eens minder kan gaan. Wij verloren ooit een keer €5.238. Natuurlijk is dat balen. Maar we verdienden dat bedrag later gewoon weer terug. Ruimschoots zelfs!!

Je hoeft er dus niet vanuit te gaan dat, omdat we nu een extra mooie periode achter de rug hebben, de toekomst er minder mooi uit zal zien.

Nee, het was extra mooi en het wordt mooi!

Succes met jullie beleggingen.

Het Team van Wallstreet-Spirit BV

Martinus van Dolder