Autotrading - Automatische uitvoer op uw rekening

De Wallstreet-Spirit systemen kun je automatisch kopiëren op jouw eigen rekening via Systems2Follow. Dit bedrijf controleert en publiceert onafhankelijk van Wallstreet-Spirit. De aldaar getoonde resultaten zijn daadwerkelijk door ons behaald. En niet via simulaties, backtesting of day-dreaming verkregen. Wij voeren onze systemen zelf ook met echt geld uit. En daarmee zijn wij uniek. Dus geen mooie verhalen over dat wat HAD kunnen gebeuren. Nee, Real World Trading. What you see is what you get.

Hoe werkt het? Je klikt hieronder op “automatisch volgen”. Hiermee kom je op de website van Systems2Follow. Je vult het formulier in en Systems2Follow zal je benaderen om de aanmelding verder af te handelen. 

 Het proces ziet er daarna als volgt uit:

  1. Open een rekening bij Easybroker. Heb je daar al een rekening? Mooi! Want dan hoeft dat niet meer.
  2. Geef aan dat je WS-907 of WS-908 of beiden wilt volgen. Per mail zal gevraagd worden met hoeveel units je wilt volgen. 
  3. Wanneer het vereiste startkapitaal op je rekening staat, kan de software gekoppeld worden aan jouw rekening, zodat de transacties van ons systeem automatisch door Systems2Follow op jouw rekening uitgevoerd kan worden.
  4. Met toegang tot de software van Systems2Follow kun je vervolgens zelf het systeem beheren d.w.z., te allen tijde ontkoppelen en weer aankoppelen. Jij houdt de regie!

Hieronder een beknopte beschrijving van onze systemen.

WS-908 Handelssysteem

Dit handelssysteem is in januari 2019 gelanceerd. Sinds die tijd worden ook onze resultaten gecontroleerd en gepubliceerd door Systems2Follow.

Het WS-908 systeem handelt in futures op de EUROSTOXX50 Index. De EUROSTOXX50 index wordt gevormd door de 50 grootste Europese bedrijven. En die index geeft daarmee een mooie spreiding aan jouw portefeuille.

Met het WS-908 spelen wij in op zowel stijgende als dalende beurskoersen. Deze Futures hebben een hefboom van 10, terwijl een AEX Future een hefboom van 200 heeft. Hierdoor zijn kleinere uitslagen te verwachten. Het benodigde kapitaal per contract is daardoor ook lager. Maar omdat wij standaard handelen met 2 contracten, is het startkapitaal gelijk aan dat van het WS-907 systeem.

Het EUROSTOXX50 Future contract heeft als grote voordeel dat dit contract zeer populair is onder institutionele beleggers. Dit is terug te zien in het aantal verhandelde contracten: zo’n 1 miljoen per dag. Hierdoor kunnen we snel in- en uitstappen als dat nodig is.

Met het WS-908 systeem behaalden wij een rendement van 34,2% per jaar sinds 1 januari 2019 tot 1 april 2021.

WS-907 Handelssysteem

Het eerste handelssysteem dat uit de research fase is gekomen. Het is goedgekeurd voor commerciële toepassing onder de naam WS-907. Dit systeem handelt met AEX-futures – ook wel FTI’s genoemd – en kan winst maken bij stijgende én bij dalende beurskoersen. 

Sinds oktober 2016 kunt u dit systeem volgen via Systems2Follow. De resultaten worden door Systems2Follow gecontroleerd en gepubliceerd. Wij behaalden van 1 oktober 2016 tot 1 april 2021 een gemiddeld jaarlijks rendement van 25%. Wij verwachten de komende jaren een beter resultaat vanwege aangebrachte verbeteringen door Kunstmatige Intelligentie.

Kengetallen van de performance data verkregen na de laatste update

WS-907 Systeem

Beschrijving

Een long/short handelssysteem met Futures (FTI’s) op onze Nederlandse AEX-Index.

Eigenschappen

Benodigd kapitaal: €15.000
Verwacht rendement p/j: 30%
Aantal trades per maand: 3-7
Verwachte drawdown: €4.250
Hefboom FTI: 200

Deelname specificatie

Startkapitaal: €15.000
Aantal contracten: 1
Deelnamekosten: €30 p/m
Abonnementskosten: 20% Performance Fee

WS-908 Systeem

Beschrijving

Een long/short handelssysteem met Futures op de EUROSTOXX50.

Eigenschappen

Benodigd kapitaal: €15.000
Verwacht rendement p/j: 30%
Aantal trades per maand: 3-8
Verwachte drawdown: €3.608
Hefboom: 10

Deelname specificatie

Benodigd kapitaal: €15.000
Aantal contracten: 2
Deelnamekosten: €30 p/m
Abonnementskosten: 20% Performance Fee

© Wallstreet-Spirit B.V. te Bodegraven | Kvk 60147083 | BTW 853783810