Hoe ook u Beleggen 2.0 kunt gebruiken om uw beleggingen naar een hoger niveau te tillen... Meer rendement, minder tijd, nooit meer te laat en profiteren van stijgende of dalende koersen...

Wij hebben de oplossing voor niet renderende kleine vermogens

Beste belegger,

Wilt u:
Hetzelfde rendement behalen als de professional? JA!

Zonder extra tijdsinvestering of uren achter uw scherm? JA!

Beleggen zonder beheersvergoeding of hoge fondskosten? JA!

Geen abonnementskosten maar een eerlijk verdienmodel op basis van No Cure No Pay? JA!

Wat is het geheim?

 

Het is een techniek die wij “Belegen 2.0” noemen.

Na jaren van beleggingsstress besloot ik mijn methode van beleggen drastisch te veranderen.

Ik wilde niet meer achter mijn scherm gekluisterd zitten. Ik wilde een systeem ontwikkelen waarbij beleggers geheel ontzorgt worden, maar te allen tijde zelf de regie houden. Dat kan!

Beleggen 2.0 is de toegang naar meer vrijheid, meer rendement, meer inzicht, meer gemak en geen verplichtingen.

Want dankzij deze vorm van autotrading maakt u een koppeling met een professioneel beleggingssysteem.

Eenmaal aangesloten kunt u rustig achterover leunen en de systemen het werk laten doen…

Een Techniek waarmee u zowel bij stijgende als dalende koersen niet meer onnodig veel rendement laat liggen – omdat u niet in staat was om op vaste tijden achter uw scherm te zitten –  of dat uw emoties uw handelen beïnvloedde…

 

Sterk nog. De mensen in uw omgeving zullen zich afvragen op welke manier u deze mooie redementen weet te behalen. Zonder veel tijd en zonder veel risico te lopen.

We zien dat traditionele vormen van beleggen het wel aardig doen als de beurs stijgt zoals sinds maart 2020. Maar bij een neergaande beurs in veel gevallen niet.

En de ervaring leert dat het traditionele beleggen gemiddeld minder presteert dan de beursindex. Mede door de hoge kosten die in rekening worden gebracht.

Belegt u zelf? Dan is de kans zeer groot dat emoties een te grote rol spelen omdat er geen duidelijk beleggingsplan klaar ligt, welke door uitgebreide studie is onderzocht.

Ook als u laat beleggen dan scoort u het afgelopen jaar waarschijnlijk prima.

Maar wat als de beursen (flink) gaan dalen? Waarschijnlijk blijft u dan nog steeds dezelfde hoge kosten voor vermogensbeheer betalen… En zal u waarschijnlijk een groot deel van de opgebouwde winst weer moeten prijsgeven.

Met “Beleggen 2.0” kunt u professionele handelssystemen zelf gaan inzetten om het rendement op uw beleggingen een flinke boost te geven.

Professioneel en veilig. Zonder beheerskosten. No Cure No Pay.

U kunt achterover leunen en de trades (gecontroleerd door een externe deskundige) van het systeem op elk moment op een overzichtelijk dashboard bekijken.

Even voorstellen...

Hallo, het is Martinus van Dolder (BEc) (1985) hier. Ik ontwikkelde met ons team een tweetal succesvolle beleggingssystemen vanuit Wallstreet-Spirit BV.

Deze worden al sinds 2016 via Systems2Follow aangeboden.

Wij zijn de enige partij met een uniek trackrecord (4,5 jaar!) welke door een externe partij is gecontroleerd. En maandelijks wordt gepubliceerd. Martinus - wallstreet-spirit

Maar dit kwam niet ineens.
 
Zo heb ik de dot.com en de kredietcrisis meegemaakt. Ook heb ik bijna elk seminar en beleggingscursus in Nederland wel gevolgd. Ook was ik veelvuldig te zien op beleggingsbijeenkomsten.
 
Na vele jaren van teleurstellende resultaten bij vermogensbeheerders en bij de bekende grootbanken heb ik besloten om zelf een aantal (beursonafhankelijke) systemen te ontwikkelen vanuit Wallstreet-Spirit BV.
 
Niet zomaar een simpele methode of systeem dat met  een paar pijlen aangeeft wanneer gekocht of verkocht moeten worden. Nee, volgens een aantal basisprincipes die al eeuwenlang werken. Ook nu nog. Wij kijken onder andere naar “price action” en “marktstructuur”.
 

Mijn ervaringen deel ik liever niet...

Ik heb het allemaal zelf meegemaakt.

Ik kocht of leerde een prachtig tradingsysteem kennen. Een systeem dat aan alle eisen zou voldoen.

Totdat we echt geld gingen inzetten. Het tegendeel blijkt dan waar. Verlies na verlies. Af en toe een kleine winst.

Ook heb ik eens met een paar vrienden een z.g. “gouden systeem” gevolgd.

En terwijl enkele dagen geleden de laatste email met een +35% verhaal van een golden wonder boy op mijn scherm verscheen, keek ik gelijktijdig naar mijn portefeuille: -45%. Dat kan, en MOET beter!

Want ondertussen wist ik eigenlijk wel wat werkte. En wat niet. En:

 • Was ik wel al meer dan 10 jaar met beleggen bezig zonder resultaat, ondanks de beloofde rendementen.
 • Wist ik dat succesvolle mensen hun methode niet zomaar prijsgeven.
 • En blijkt dat relevantie informatie en tools slecht te vinden zijn.
 • Is de industrie zo opgezet dat er steeds weer een groep nieuwe beleggers nodig is voor het verdienmodel van brokers, trainers etc…

En dan nog maar te zwijgen over het effect van deze “hobby” op uw persoonlijke financiën of uw relaties… Was dit het waard?

Totdat...

Hoewel ik al flink wat boeken had gelezen, kwam ik al struinend op het internet per toeval uit op een website van een Amerikaanse Trader.

Zijn verhaal bleek zeer geloofwaardig maar helaas was zijn boek niet meer beschikbaar… Ook bleek hij al overleden. Maar de website was nog steeds online.

Ik stuurde een mail of zijn boek nog te verkrijgen was.  Een aantal dagen later kreeg ik per mail antwoord van zijn zoon. En jawel, met als bijlage een PFD versie van het boek!

Pas toen bleek voor mij dat koersbewegingen met een bepaalde regelmaat en binnen een bepaald tijdvenster worden gevormd. En dat deze bewegingen op de beurs zich herhalen. En dat we daarvan kunnen profiteren als trader. 

Ik verdiep mij reeds een aantal jaar in de toepasbaarheid hiervan. Dit doen we door een aantal geformuleerde handelsregels en enkele indicatoren te gebruiken die helpen rationele beslissingen te nemen. Wij onderzoeken verschillende markten voor grondstoffen, valuta en aandelen.

Het is een combinatie van “marktstructuur” en “price action” wat onze methode zo krachtig maakt.

Omdat wij weten dat de meeste beleggers structureel geld verliezen, en niet in de gelegenheid zijn om jarenlang onderzoek te doen en aan hun scherm gekluisterd willen zitten, bieden wij onze methode Beleggen 2.0 in de vorm van autotrading aan.

U kopiëert de trades van een professionele handelaar en behaalt hetzelfde rendement.

Zonder dat u zelf ook maar een moment met beleggen bezig bent! En dat heeft zo zijn voordelen.

Vooral dat laatste is belangrijk.

Want met autotrading bent u niet meer zelf emotioneel betrokken in het proces, wat wel het geval is als u het allemaal zelf doet.

En ten opzichte van traditioneel vermogensbeheer is de drempel voor toegang tot de juiste systemen en de beste knowhow nu veel lager (en dus geen €100.000 meer). 

Verder profiteert u:

 • Van een meer dan gemiddeld rendement, tegen een gecalculeerd risico.
 • Van professionals met ervaring die u al het werk uit handen nemen.
 • Van een systeem dat is onderworpen aan uitgebreide studie en
 • Een trackrecord heeft opgebouwd van +4,5 jaar. Gecontroleerd door een externe partij.
 • Van een geautomatiseerd proces waarbij u rustig achterover kunt leunen en af en toe bekijkt hoe het systeem presteert.
 • Door nooit meer een belangrijke koersbeweging te missen.
 • Van gemak en vrijheid omdat u niet meer op vaste tijdstippen achter uw scherm moet zitten, of dagen moet wachten op een volgende mooie kans…
 • Van zowel stijgende als dalende beurskoersen(!).

Met Beleggen 2.0 heeft u via autotrading toegang tot professionele kennis en kunde tegen een veel lager instapdrempel (bij ons vanaf €15.000) ten opzichte van professioneel vermogensbeheer (meestal vanaf €100.000).

U heeft geen omkijken meer naar uw beleggingen en behaalt fors betere rendementen op uw vermogen. Tegen veel minder kosten en een veel eerlijker afreken methode (no cure no pay).

Het resultaat is een hoger rendement, professionele kennis tegen een laag instapbedrag, ontkoppelen wanneer u wilt, zelf de volledige zeggenschap houden, altijd en op ieder moment duidelijk inzicht en veel minder beleggingsstress!

Waarom Wallstreet-Spirit BV?

Maar waarom de Wallstreet-Spirit systemen? Wel, wij hebben – en dat is uniek in Nederland – een trackrecord opgebouwd van inmiddels +4,5 jaar via het platform van Systems2Follow.

Deze partij controleert en publiceert maandelijks de resultaten van onze twee succesvolle systemen WS-907 en WS-908.

Ditzelfde rendement is ook behaald door een aantal volgers die sinds het eerste uur onze systemen volgen via autotrading. Dit kunt u verifiëren bij Systems2Follow.

Wij zijn hen nog steeds dankbaar voor het vertrouwen in ons! Waar komt u dat nog tegen?!

Zij zijn het die ervaren dat beleggen niet stressvol hoeft te zijn. Zij weten inmiddels ook dat iedere belegger /systeem wel eens zware tijden meemaakt. En zij weten dat binnen 10 jaar een enorm bedrag opgebouwd kan worden.

Iedere beurs laat met regelmaat een dip zien. Als u dan steeds naar een andere methode rent dan weet u zeker waar het eindigt. Down under!

Beleggen 2.0 - Via Autotrading met meer gemak, rust en rendement

Wij prestenteren u met trots Beleggen 2.0.

“DE Methode om uw beleggingen te transformeren met behulp van computers en software”

Hoe werkt dit precies?

De Wallstreet-Spirit systemen kunt u automatisch kopiëren op uw eigen rekening via Systems2Follow.

Dit bedrijf controleert en publiceert onafhankelijk van Wallstreet-Spirit. De aldaar getoonde resultaten zijn daadwerkelijk door ons behaald. En niet via simulaties, backtesting of day-dreaming verkregen.

Wij voeren onze systemen zelf ook met echt geld uit. En daarmee zijn wij uniek.

Dus geen mooie verhalen over dat wat HAD kunnen gebeuren. Nee, Real World Trading. What you see is what you get.

Hoe werkt het? U klikt hieronder op de groene button met het systeem naar uw keuze. Hiermee komt u op de website van Systems2Follow.

U vult het formulier in en Systems2Follow zal u benaderen om de aanmelding verder af te handelen. 

 Het proces ziet er daarna als volgt uit:

 1. Open een rekening bij Easybroker. Heeft u daar al een rekening? Mooi! Want dan hoeft dat niet meer.
 2. Geef aan dat u WS-907 of WS-908 of beiden wilt volgen. Per mail zal gevraagd worden met hoeveel units u wilt volgen. 
 3. Wanneer het vereiste startkapitaal op uw rekening staat, kan de software gekoppeld worden aan uw rekening, zodat de transacties van ons systeem automatisch door Systems2Follow op uw rekening uitgevoerd kan worden.
 4. Met toegang tot de software van Systems2Follow kunt u vervolgens zelf het systeem beheren d.w.z., te allen tijde ontkoppelen en weer aankoppelen. U houdt de regie!

Hieronder een beknopte beschrijving van onze systemen.

WS-908 Handelssysteem

Dit handelssysteem is in januari 2019 gelanceerd. Sinds die tijd worden ook onze resultaten gecontroleerd en gepubliceerd door Systems2Follow.

Het WS-908 systeem handelt in futures op de EUROSTOXX50 Index. De EUROSTOXX50 index wordt gevormd door de 50 grootste Europese bedrijven. En die index geeft daarmee een mooie spreiding aan uw portefeuille.

Met het WS-908 spelen wij in op zowel stijgende als dalende beurskoersen.

Deze Futures hebben een hefboom van 10, terwijl een AEX Future een hefboom van 200 heeft. Hierdoor zijn kleinere uitslagen te verwachten. Het benodigde kapitaal per contract is daardoor ook lager. Maar omdat wij standaard handelen met 2 contracten, is het startkapitaal gelijk aan dat van het WS-907 systeem.

Het EUROSTOXX50 Future contract heeft als grote voordeel dat dit contract zeer populair is onder institutionele beleggers. Dit is terug te zien in het aantal verhandelde contracten: zo’n 1 miljoen per dag. Hierdoor kunnen we snel in- en uitstappen als dat nodig is.

Met het WS-908 systeem behaalden wij onderstaande rendementen:

WS-907 Handelssysteem

Het eerste handelssysteem dat uit de research fase is gekomen. Het is goedgekeurd voor commerciële toepassing onder de naam WS-907.

Dit systeem handelt met AEX-futures – ook wel FTI’s genoemd – en kan winst maken bij stijgende én bij dalende beurskoersen. 

Sinds oktober 2016 kunt u dit systeem volgen via Systems2Follow.

De resultaten worden door Systems2Follow gecontroleerd en gepubliceerd.

Wij behaalden van 1 oktober 2016 tot 1 april 2021 een gemiddeld jaarlijks rendement van 25%. Wij verwachten de komende jaren een beter resultaat vanwege aangebrachte verbeteringen.

Hieronder de resultaten van het WS-907 systeem:

Rendement WS-907 systeem

Dit is precies wat u krijgt...

Onze “Beleggen 2.0 methode” is een uitgebreide dienst waarbij u door middel van autotrading, handelssystemen automatisch kunt koppelen aan uw eigen beleggersrekening (bij Easybroker), en op elk gewenst moment weer kunt ontkoppelen.

💰 U krijgt na aanmelding ook toegang tot een zogenaamde Trade Connector Dasboard. Dit geeft u de volledige controle en inzicht  in de uitvoer van het systeem op uw rekening en de resultaten daarvan.

💰De resultaten van onze systemen worden elke maand verwerkt en daarna  gepubliceerd op de site van Systems2Follow.

Om deze systemen te onderhouden wordt een vast bedrag van slechts €360 per jaar in rekening gebracht. En daar blijft het dan ook bij! Geen verborgen kosten!

💰Daarnaast zullen wij u – als dat kan – alleen 20% winstfee in rekening brengen. Op basis van het High Water Mark principe.

Dat betekent dat wij eerst winst moeten maken voordat wij zelf ook maar iets verdienen. Maakt u deze maand €1.000,- winst? Dan betaalt u slechts €200 winstfee. Verliest u de volgende maand €300,- ? Dan moet u eerst weer op meer dan €1.000,- winst staan voordat er winstfee in rekening  gebracht kan worden. Wel zo eerlijk toch?

Kijken we naar andere aanbieders dan betaalt u tussen de €700 en €1250,- abbonnementskosten naast de €360 aan vaste kosten. Voordat er ook maar iets verdiend is! U mag bepalen of dat eerlijk is.

💰Verder weet u net zo goed als wij dat beursen niet eeuwig blijven stijgen.

Sinds maart 2020 is het een ongekend goede periode geweest voor aandelen.

Wist u dat onze handelssystemen ook winst kunnen maken bij dalende koersen door short te gaan?

Veel aandelen- en optiesystemen gaan het de komende periode heel moeilijk krijgen, terwijl onze systemen juist dan sterk kunnen profiteren!

💰Tot slot moet u weten dat 90% van de beleggers structureel geld verliest op de beurs en na 3 jaar meer dan de helft van zijn inleg heeft verloren. De kans dat u slaagt is dus bij voorbaat al zeer klein.

Doe jezelf een plezier en laat het beleggen aan de professional over. Dit bespaart u veel tijd, geld en nog meer beleggingsstress!

💰Tot slot staan wij voor ons product. Wij doen niet aan ongeloofwaardige bonussen of kortingen!

If you automate your investing, you will have way too much free time

U ziet dat de kosten voor deelname in het niet staan tegenover het potentiële rendement. De vraag moet misschien wel zijn wat het kost wanneer u onze systemen niet zou volgen…

Wat denkt u bijvoorbeeld van het rente-op-rente effect? Het achtste-wereldwonder? Door NU te beginnen kunt u op termijn een groot vermogen bij elkaar sparen. Met een spaarrekening is dat niet meer mogelijk. Wij maakten eens onderstaande tabel ter illustratie:

rendement bij eenmalige inleg €15000

U ziet het, als u maar lang genoeg volhoudt, weet u in 10 jaar een flink vermogen op te bouwen. Nu kan dit zonder de nodige beleggingsstress en zonder dat u minimaal €100.000,- nodig hebt. Want professionele systemen zijn nu ook voor kleinere vermogens vanaf €15.000 bereikbaar!

Verder zal het naar onze mening niet lang meer duren voordat de beursen weer eens een flinke (gezonde) correctie laten zien. We zien momenteel al dat het stijgende momentum er wel uit is. Dit kan de opmaat zijn voor een volgende correctie. Of is het misschien het coronavirus dat opnieuw roet in het eten gaat gooien?

Hoe dan ook, momenteel hebben wij nog een aantal plekken beschikbaar. Onze systemen kunnen maar een beperkt aantal deelnemers aan. Waar vindt u een dergelijk trackrecord van +4,5 jaar? Met resultaten die ook daadwerkelijk behaald zijn? En gecontroleerd door een externe partij? Of wilt u eerst uw vermogen op -45% zien staan?

Kortom...

Als u geen beleggingsstress meer wilt, niet meer op vaste tijden achter uw scherm wil zitten, zichzelf bewezen systemen niet links wilt laten liggen en meer rendement wilt dan op uw spaarrekening en verdere geldontwaarding voor wilt blijven… En…

In plaats daarvan een bewezen systeem wilt volgen met een betrouwbaar trackrecord (geen backtesting), niet alles zelf wilt regelen, geen hoge fondskosten wilt betalen of een blackbox systeem wilt kopen met een zogenaamd coachingstraject, en altijd en overal inzicht en de eindregie hebben?

Open dan een rekening bij Easybroker en koppel uw rekening aan een WS-systeem en behaal ook die prachtige rendementen. Natuurlijk zijn er altijd risico’s bij beleggen. Maar mooier dan dit kunnen we het niet maken voor u.  Klik hieronder op de button van het systeem naar keuze.

Hieronder ziet u een specificatie van de systemen. Alle belangrijke kengetallen zijn hieronder weergegeven. Dit is de realiteit.

We zien veel systemen voorbij komen die een bijna ongeloofwaardige 45 graden vermogenslijn laten zien, zonder noemenswaardige dip. Je kunt er dan vanuit gaan dat dit voornamelijk backtesting is geweest.

Een systeem wat alleen getest is op historische koersdata. En niet echt gehandeld. Dan gaan er immers veel meer factoren meespelen. Het gehele proces van analyse tot aan de uitvoer bij de broker moet namelijk goed verlopen.

We weten dat u op zoek bent naar meer rendement. En u weet dat een trackrecord van +4,5 jaar bijzonder is. Ook weet u dat de voorgespiegelde rendementen van andere partijen vaak te mooi zijn.

Wees dus realitisch met uzelf. Een flink vermogen opbouwen kost tijd. Doe dat dan met een betrouwbare partij. Klik op de groene button en kies voor autotrading.

Kengetallen van de performance data verkregen na de laatste update

WS-907 Systeem

💰Beschrijving

Een long/short handelssysteem met Futures (FTI’s) op onze Nederlandse AEX-Index.

💰Eigenschappen

Benodigd kapitaal: €15.000
Verwacht rendement p/j: 30%
Aantal trades per maand: 3-7
Verwachte drawdown: €4.250
Hefboom FTI: 200

💰Deelname specificatie

Startkapitaal: €15.000
Aantal contracten: 1
Deelnamekosten: €30 p/m
Abonnementskosten: 20% Performance Fee

WS-908 Systeem

💰Beschrijving

Een long/short handelssysteem met Futures op de EUROSTOXX50.

💰Eigenschappen

Benodigd kapitaal: €15.000
Verwacht rendement p/j: 30%
Aantal trades per maand: 3-8
Verwachte drawdown: €3.608
Hefboom: 10

💰Deelname specificatie

Benodigd kapitaal: €15.000
Aantal contracten: 2
Deelnamekosten: €30 p/m
Abonnementskosten: 20% Performance Fee

We weten dat u ook deze rendementen wilt behalen.

Misschien bent u zelf met een grafiekenprogramma aan de slag gegaan. Maar u heeft het bijltje erbij neergegooid.

U verloor of won wel eens wat. Totdat u tegen de moeder aller verliezen aanliep.

Misschien was het zelfs zo erg dat de situatie het liefst zou ontvluchten. Tot hier en niet verder. Weet dan dat er andere mogelijkheden zijn. Wij bieden u deze. Rust en Rendement. Is dat niet wat u wilt?

Bedankt voor het lezen van deze pagina. Proficiat als u tot zover bent gekomen. U wilt dus verandering!

Ik ben Martinus van Dolder en namens het team van Wallstreet-Spirit BV bieden wij u Beleggen 2.0 door middel van autotrading. Wij hopen dat u met ons veel succes gaat hebben met deze prachtige systemen.

Wij zullen er alles aan doen om deze systemen up-to-date te houden en verder te ontwikkelen zodat wij blijven behoren tot de top van Nederland.

P.S. De beursen staan op een belangrijk keerpunt. En met een Long/Short Systeem als WS-907 of WS-908 kunt u ook rendement maken bij dalende koersen. Een daling gaat vaak veel harder en gebeurt in een veel korter tijdsbestek.

U kunt zich nu nog aanmelden voor maar €360 per jaar. Want sinds de inflatie sterk toeneemt stijgen ook onze kosten om de systemen te onderhouden. Wij zijn dus genoodzaakt binnenkort de prijzen te verhogen. Dus waarom niet nu alvast aanmelden? U kunt later alsnog ontkoppelen van het systeem. 

Klik hieronder op de button om hetzelfde rendement te behalen als wij. Geheel automatisch!

P.P.S. Mocht u willen deelnemen maar niet nu? Bedenkt dan dat er niets gaat veranderen.

Onthoud dat bij beleggen de factor tijd enorm belangrijk is. Bekijk hierboven nog eens wat het rente-op-rente effect met uw vermogen doet… Hoe langer u wacht hoe minder vermogen u kunt opbouwen. Of verliest door andere dingen te doen. En ondertussen wordt de drempel naar professioneel vermogensbeheer steeds hoger… 

Nu is de kans om tegen zeer lage kosten in te stappen. Aan u de keus. Zorg dat u de juiste keuze maakt…

Klik op de button hierboven om WS-907 of WS-908 automatisch met uw eigen rekening te volgen.

© Wallstreet-Spirit B.V. te Bodegraven | Kvk 60147083 | BTW 853783810