Copytrading WS-908 EUROSTOXX50

Autotrading maakt winst beschikbaar voor elke belegger

Ook voor jou?

Ontdek “slimme strategieën” waarmee jij niet alleen bij stijgende,

maar ook bij dalende koersen winst gaat maken…

“Autotrading biedt het gemak dat een andere belegger niet heeft.”

Autotrading biedt winst die een andere belegger niet maakt.

Beleggen en bergbeklimmen: Als het de hoogte in gaat heb je een touw nodig als bescherming. Heb jij dat?

Krijg je de kriebels als je aan die komende grote daling op de beurs denkt? Neem je regelmatig te snel winst als koersen “hoog” staan? Of is het vaker verlies? Word je zenuwachtig van dalende koersen? Heb je niet de discipline die nodig is om op vaste tijden je beleggingen te controleren?

Autotrading kan voor jou wel eens het middel zijn waar je – zonder het te weten – zo lang op hebt gewacht. Je maakt gebruik van de beurstechnologie die professionals hebben ontwikkeld en laat de techniek gewoon het werk doen! Wij kunnen mensen op de maan zetten. En auto’s zonder chauffeur laten rijden. Computers bouwen met duizelingwekkende snelheden. Maar we kunnen meer: we kunnen autotraden!

Wat is Autotrading precies?

Autotrading is het op geautomatiseerde manier volgen van professionele systemen. Maar dan wel systemen die hebben bewezen winst te kunnen maken. Dit gebeurt door jouw rekening met slimme software te koppelen aan de handelssystemen van die professionals. Hiermee kun je hetzelfde rendement gaan halen als die professionals.

Ik heb het dan over zo’n 30% rendement per jaar!
Ook als de grote beurscorrectie komt!

Niemand weet wanneer die komt. Maar dat hij komt is zeker.
Je bent gewaarschuwd!
Autotrading bied je het touw dat bergbeklimmers altijd gebruiken.

Want ja, zelfs zonder beurscrash is structureel rendement maken nog niet zo makkelijk. Diverse onderzoeken tonen dat ook aan: een meerderheid van de beleggers verliest geld…

Hoe zou jouw leven er uitzien met een rendement van 30% per jaar? Elk jaar opnieuw… Wat zou je dan allemaal kunnen doen met dat geld? Ruimer wonen? Stoppen met werken? Mooie reizen maken? Je kinderen verwennen? Bij de meeste mensen komen er wensen naar voren waarvoor tussen €200.000 en €400.000 nodig is. Om dit bij elkaar te krijgen is echt geen topsalaris nodig. Wat echter wel belangrijk is: rendement en looptijd.

Wat bepaalt jouw toekomst?

Dat bepaal je zelf. Bekijk onderstaande tabel maar eens om een beeld van jouw toekomst te krijgen. 

rendement bij eenmalige inleg €15000In de tabel hiernaast zie je, uitgaande van €15.000 startkapitaal, het eindkapitaal bij verschillende rendementen en looptijden. Met de huidige spaarrente van 0,1% schiet dat dus weinig op. Na 20 jaar is je geldpotje met €303 gegroeid. Kijken we echter naar het historisch langjarig rendement van een wereldwijd goed gespreide portefeuille (MSCI World Index) dan is het rendement 8% per jaar. En met die 8% bouw je in 20 jaar  een vermogen op dat bijna 5 keer groter is! Dat gaat dus al wat beter. Maar… Bij een rendement van 30% is je belegging van €15.000 na 20 jaar aangegroeid tot bijna 3 miljoen Euro. Dat geloof je misschien niet? Reken het maar na. Het klopt echt.

Als je maar vroeg genoeg begint, gebeuren er mooie dingen! Als je maar lang genoeg doet wat je moet doen gaat het rente-op-rente effect zijn werk doen. En zo komen jouw financiële doelen ineens wel heel dichtbij! 

Het mag duidelijk zijn dat rendement en looptijd veel zwaarder wegen dan inleg. En dat je zo vroeg als mogelijk dient te beginnen. Helaas “vergeten” mensen dat nog wel eens.

Dat betekent dus… NU beginnen! Want inflatie neemt ook nog eens een flinke hap uit ons vermogen.

Hoe kan ik beginnen?

Er zijn autotrading systemen waarbij we met Futures op indices, op grondstoffen en op valuta’s rendement kunnen maken. In alle gevallen kan dat bij zowel stijgende als bij dalende koersen.

Maar ik stel voor om te beginnen met een simpel systeem dat zichzelf ruimschoots bewezen heeft. Want ik geloof in bewezen systemen. Dat zijn systemen die langere tijd in de praktijk zijn toegepast en die door onafhankelijke experts gecontroleerd zijn op hun juistheid en winst. WS-908 is zo’n systeem.

WS-908 handelssysteem

Dit handelssysteem is in januari 2019 in de markt gezet. Sinds die tijd worden ook de resultaten gecontroleerd en gepubliceerd door een onafhankelijk specialist.

Het WS-908 systeem handelt in Futures op de EUROSTOXX50 Index. De EUROSTOXX50 index wordt gevormd door de 50 grootste Europese bedrijven. En die index geeft daarmee een mooie spreiding aan uw portefeuille.

Met het WS-908 systeem spelen wij in op zowel stijgende als dalende beurskoersen. Deze Futures hebben een hefboom van 10, terwijl een AEX Future een hefboom van 200 heeft. Hierdoor zijn kleinere uitslagen te verwachten. Het systeem koopt of verkoopt telkens 2 contracten. Daarvoor is een beginkapitaal van €15.000 nodig.

maandelijkse rendementen WS-908

Wij hebben voor de EUROSTOXX50 Future gekozen omdat dit contract zeer populair is onder grote beleggers. Dit is terug te zien in het aantal verhandelde contracten: zo’n 1 miljoen per dag! Hierdoor kunnen we snel in- en uitstappen als dat nodig is.

Zoals je kunt zien in de tabel hierboven behaalden onze volgers met het WS-908 systeem dus een rendement van 34,9% per jaar. En dat al sinds 1 januari 2019.

Wil jij dit ook? Schrijf je dan nu in. Dat kost je nog geen 2 minuten!


Aanmelden WS-908

Ik geef je mijn 100% garantie dat de rendementen in deze tabel hierboven correct zijn. Ook garandeer ik dat er vele volgers zijn die via Autotrading deze resultaten hebben behaald. Ik zeg dat ook omdat ik zelf zoveel bullshit in de afgelopen jaren heb moeten aanhoren van aanbieders van beleggingssystemen. Er wordt nergens zo veel gelogen als in de wereld van het beleggen. Ik heb het dan overigens over zogenaamde super rendementen waar in de praktijk niets, maar dan ook niets van klopt.

Na meer dan 10.000 uur testen van modellen, wiskunde en methoden is uiteindelijk het winstgevende systeem WS-908 ontstaan.  Maar dat ging niet vanzelf. Er ging een lange maar moeizame periode aan vooraf. Dat is nu verleden tijd. Vanaf 1 januari 2019 maakten we met WS-908 zelfs meer dan 30% per jaar!

Over Wallstreet-Spirit

Wallstreet-Spirit BV is opgericht door Martinus van Dolder in 2014. Samen met zijn team ontwikkelde hij computersoftware die beursbewegingen kan ‘voorspellen’. We hebben het dan over  Kunstmatige Intelligentie dus. Daarmee geven wij vorm aan de digitale transformatie van beleggen. Onze software kan gebruikt worden op diverse beurzen en markten.

Met WS-908 hebben we nu bijna 2½ jaar praktijkervaring. Daarbij zijn alle trades nauwkeurig gecontroleerd, zodat U er op kunt vertrouwen dat de getoonde rendementen echt behaald zijn. En behaald zijn, niet alleen door ons, maar ook door de volgers van dit systeem. Geen mooie verhalen dus. What you see is what you get. Dat is Real World Trading!

Wie zijn wij?

Martinus van Dolder BEc (1985) – Founder Wallstreet-Spirit B.V.

Beleggen is mijn passie. Die passie ontstond met de oprichting van het Robeco Young Dynamic Fund in 1998. Vanuit deze passie ontstond een zoektocht naar de waarheid, modellen en methoden. Logisch gevolg is de oprichting van Wallstreet-Spirit BV in 2014, van waaruit wij professionele beleggingssystemen ontwikkelen, testen en handelen. En laten zien wat werkt. Met echte gecontroleerde trades. Dat is “Real World Trading…”

Martinus helpt particuliere beleggers om meer rendement te maken op hun vermogen tegen een beperkt risico.

“Het ontwikkelen van een goed systeem vereist kennis, ervaring en discipline. Maar weinig mensen zijn in staat om ook daadwerkelijk een systeem te volgen en de daarbij horende emoties te beheersen”.

“Ik heb zelf in mijn zoektocht naar een systeem dat winst maakt helaas veel leergeld moeten betalen. Een goed voorbeeld is mijn portefeuille die ik tijdens de dot.com bubbel vaak met 3% of meer per dag zag aangroeien. Maar zoals altijd kwam ook aan de dot.com bubbel een abrupt einde. Van mijn opgebouwde kapitaal (50.000 gulden!) was 60% verdwenen… Waarom had niemand mij gewaarschuwd?? Gelukkig ben ik nu wijzer geworden! Ik wil anderen nu helpen om hun beleggingen te laten renderen en dat proces te automatiseren. Ik wil er voor zorgen dat jouw vermogen groeit en je financiële doelen gehaald worden.”

“Ook de ontwikkeling van de Kunstmatige Intelligentie die ten grondslag ligt aan onze handelssystemen ging niet altijd vanzelf. Er was veel vallen en opstaan. Het kostte ons 5 jaar onderzoek voordat we het handelssysteem WS-908 in januari 2019 in de markt konden zetten. Sindsdien zijn er verdere verbeteringen aangebracht. Maar nu staat het als een huis!”

Martinus van Dolder

Natuurlijk heb ik niet alles zelf gedaan. Er waren en zijn adviseurs die mij geweldig hebben geholpen. Er kwam financiering om systemen te testen in de praktijk.

En er zijn twee bedrijven bereid gevonden om te helpen onze beleggingssystemen voor anderen (u bijvoorbeeld) beschikbaar te maken.

1. Systems2Follow: Stelt software beschikbaar die een koppeling maakt tussen jouw rekening en onze
beleggingsbeslissingen. Daardoor maak je dezelfde wint op je rekening als wij op de onze. Daarnaast controleert en publiceert Systems2Follow na het einde van elke maand onze resultaten en zorgt voor alle administratieve zaken zoals aanmelding, afmelding en facturering van kosten en vergoedingen.

2. Easybroker: Wij hebben zelf een beleggingsrekening bij Easybroker. Deze broker is onlangs verkozen tot de top-3 van beste brokers in Nederland. De software van Systems2Follow, zorgt voor
een koppeling tussen jouw beleggersrekening bij Easybroker en die van ons. Als je dus nog geen rekening hebt bij Easybroker, moet die er nog wel komen. Als je wilt helpen wij daarbij. Zodra Wallstreet-Spirit
een trade uitvoert op haar rekening zorgen Easybroker en Systems2follow ervoor dat
dezelfde trade ook onmiddellijk op jouw rekening wordt uitgevoerd. Maar je kunt
te allen tijde deze koppeling verbreken. U kunt ook zelf trades uitvoeren op deze
rekening, want het is jouw rekening waar niemand aan kan komen. Ook wij niet.
Alleen jij bepaalt wanneer en hoe lang je onze trades wilt kopiëren.

 

Ik hoop je binnenkort als volger te mogen begroeten. 

Autotrading Aanbieding

In minder tijd meer rendement op je beleggingen. Laat computers van professionals het werk doen, zodat jij kunt blijven doen wat je altijd al deed. Koppel je rekening aan WS-908 en laat de technologie ervoor zorgen dat beleggen vanzelf gaat, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Onze handelssystemen kunnen winst maken bij stijgende en dalende beurskoersen.

Aanmelden WS-908

Alle voordelen van autotrading op een rij:

  • Nooit meer de boot missen en altijd voorop lopen.
  • Je bent de doe-het-zelf-belegger altijd een stapje voor.
  • Niet uren aan een scherm geplakt zitten omdat je positie de verkeerde kant op gaat.
  • Computers, technologie, internet en ICT zorgen ervoor dat het beleggen vanzelf gaat en je er totaal geen omkijken naar hebt. 
  • Je geld eenvoudig laten renderen, zonder dat je er zelf werk mee hebt.
  • Winst maken bij stijgende en bij dalende koersen (onthoud: die beurscorrectie gaat komen!).
  • Vanuit je luie stoel met je armpjes over elkaar geld verdienen.
  • Met ons systeem van autotrading behoud je zelf wel 100% de controle.

Dit is precies hoe het werk

Als je op deze website de button “Aanmelden WS-908” ziet, klik je daarop. Je komt dan op de website van Systems2follow terecht. Dit bedrijf zorgt met hun software voor de koppeling tussen jouw rekening en onze systemen. Hierdoor worden onze trades met WS-908 automatisch gekopieerd op jouw rekening. Maar alleen zolang als jij dat wilt. Je kunt jezelf ieder moment weer ontkoppelen. Ook kun je andere trades vanaf deze rekening doen. Het blijft jouw rekening, waar niemand anders aan kan komen!

Na aanmelding zal het verdere contact via Systems2follow verlopen. Voor inhoudelijke vragen over de systemen staan wij natuurlijk altijd klaar! Volg het Wallstreet-Spirit systemen WS-908 automatisch via Systems2follow en mis geen enkele trade meer…

Nadat je bent aangemeld bij Systems2follow word je gevraagd een rekening te openen bij Easybroker (IB Brokers). Tenzij je daar al een rekening hebt. Op deze rekening kun je doen wat je wilt. Het is jouw rekening!

De volgers van WS-908 betalen slechts een bijdrage van €30,- per maand. En daarnaast betaal je ook een klein gedeelte (éénvijfde) van de winst die je maakt. Maar natuurlijk alleen als er winst gemaakt wordt, en nadat tussentijdse verliezen eerst zijn ingelopen. Hoe eerlijk is dat?

Autotrading Aanbieding

In minder tijd meer rendement op je beleggingen. LaatKunstmatige Intelligentie het werk doen, zodat jij kunt blijven doen wat je altijd al deed. Koppel je rekening aan WS-908 en laat de technologie ervoor zorgen dat beleggen vanzelf gaat, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Onze handelssystemen kunnen winst maken bij stijgende en dalende beurskoersen.

Aanmelden WS-908

Meest gestelde vragen

1. Hoe kan ik mij direct aanmelden? Stuur een mail naar ons en wij begeleiden je door het proces als je dat wilt. Maar als alles al duidelijk is, klik dan op de button “Aanmelden WS-908“. Je wordt dan direct doorgeleid naar het aanmeldformulier van het WS-908 systeem op de website van Systems2Follow. De verdere communicatie verloopt dan via hen.

2. Hoe kan ik mij afmelden? Bij veel aanbieders moet je hiervoor lang zoeken. Wij doen het anders! Want je kan jezelf afkoppelen en eventueel weer aankoppelen wanneer je maar wilt. Als je dat moeilijk vindt,  stuur ons dan een mail en wij regelen het.

3. Wat is de minimale deelname periode? De minimale periode voor deelname is 12 maanden. Zo geeft je het systeem echt de kans om de winst voor je te maken.

4. Is er dan geen risico? Natuurlijk zijn er risico’s want dat hoort bij beleggen, en tegenwoordig ook bij sparen! Dit handelssysteem handelt in Futures met een hefboom van 10. Dus de winst of verlies uitslagen zijn groter dan wanneer je bijvoorbeeld in aandelen belegt. Kijk voor de risico’s ook eens naar de tabel met de resultaten van de afgelopen jaren.

5. Welke kosten zijn er? Er zijn deelname kosten en er is een performance fee. Deelname kosten zijn €30,- per maand. Deze worden gebruikt om de systemen draaiende te houden. Wij vragen een klein gedeelte (1/5) van de winst die jij maakt. Dat wordt telkens aan het einde van elke maand bepaald. Dus stel dat we een erg goede maand hebben met 20% rendement, dan krijg je een rekening voor éénvijfde gedeelte van die winst. Als je de volgende maand 5% verlies maakt, dan krijg uiteraard geen rekening. En als de maand daarop er een winst van 5% wordt gemaakt, dan krijg je geen rekening. Want tussentijdse verliezen moeten wel eerst weer worden ingelopen.

6. Kan ik ook zelf handelen vanuit deze nieuw te openen rekening? Natuurlijk kun je dat. Het is jouw rekening en jij bepaalt wat daarop gebeurt. Het is zelfs mogelijk om de positie die je van ons kopieerde zelf eerder te sluiten. De volledige controle ligt bij jou!

7. Kan ik zelf een positie sluiten als ik dat wil? Ja natuurlijk kun je dat. Als je ziet dat een positie op een behoorlijke winst staat en je wilt niet wachten tot wij onze trade sluiten, dan kun je te allen tijde zelf sluiten. Maar verstandig vinden wij dat niet. Daar hebben we nu juist een systeem voor!

8. Wat is het risico dat jullie er met mijn geld vandoor gaan? Inderdaad is dit een terechte vraag. De beleggersrekening die jij opent bij Easybroker, is jouw rekening! Niemand kan daar verder bij. Ook wij niet! Ook Systems2Follow niet. Het enige wat er gebeurt, is dat trades die wij uitvoeren op onze rekening via de software van Systems2Follow ook worden uitgevoerd op jouw rekening. En dan alleen zolang jij dat wilt. De kosten en de winstdeling die jij ons schuldig bent, houden wij dan ook niet in van jouw rekening, want daar kunnen we niet bij. Je krijgt een rekening en we verwachten van je dat je die dan betaalt.

9. Is mijn geld wel safe bij EASYBROKER? Wat gebeurt er als zij failliet gaan? Bij beleggen geldt het depositogarantiestelsel niet, maar dat is ook niet nodig. Je beleggingen worden bewaard bij een depotbank of bewaarbedrijf. Als de broker failliet gaat, vallen je beleggingen buiten de boedel van de beheerder. De beleggingen in aandelen, derivaten of beleggingsfondsen blijven juridisch gezien eigendom van de beleggers, ook als de broker van die transacties failliet gaat. Easybroker is ingeschreven in het register van de AFM als beleggingsonderneming. En staat onder toezicht van de AFM en de Nederlandse Bank.

 

Autotrading Aanbieding

In minder tijd meer rendement op je beleggingen. Laat Kunstmatige Intelligentie het werk doen, zodat jij kunt blijven doen wat je altijd al deed. Koppel je rekening aan WS-908 en laat de technologie ervoor zorgen dat beleggen vanzelf gaat, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Onze handelssystemen kunnen winst maken bij stijgende en dalende beurskoersen.

Aanmelden WS-908

© Wallstreet-Spirit B.V. te Bodegraven | Kvk 60147083 | BTW 853783810