Optin Autotrading

DE oplossing voor de kleinere vermogens tot €100.000

Ervaar Beleggen 2.0 met de Wallstreet-Spirit strategieën.
Koppel uw account aan succesvolle beleggingssystemen
en laat computers en software het werk doen!

Dit systeem kan rendement maken bij stijgende en dalende koersen!
Nu 20% korting op een jaarabonnement! Geldig tot 8 januari 2023


Aanmelden WS-907


Aanmelden WS-908

Meer over het WS-907 handelssysteem

Het WS-907© handelssysteem is een Long/Short systeem dat handelt met Futures op de AEX-Index. Dit systeem kan winst maken bij stijgende én dalende beurskoersen. Al sinds oktober 2016 is dit systeem met uw beleggersrekening te volgen via Systems2Follow. Dit bedrijf controleert en publiceert de resultaten van dit systeem. Daarnaast wordt de aanmelding, de koppeling tussen uw rekening en ons handelssysteem, alsmede de administratie door Systems2Follow verzorgd. Wij (Wallstreet-Spirit BV) houden ons voornamelijk bezig met het analyseren en optimaliseren van onze systemen. Hieronder zijn de resultaten t/m het 4e kwartaal van 2022 te zien. Momenteel hebben wij een kortingsactie voor u.

Rendement WS-907

Meer over het WS-908 handelssysteem

Het WS-908© handelssysteem is ook een Long/Short systeem dat handelt met Futures op de EUROSTOXX50-Index. Dit systeem kan winst maken bij stijgende én dalende beurskoersen. Wij zijn bij Systems2Follow gestart op 1 januari 2019. Sindsdien behaalde het systeem gemiddeld 23,3% per jaar. Een rustig systeem waarbij de uitslagen minder groot zijn maar het potentieel rendement ook minder groot. Over rendement/risico gesproken…

Rendementstabel WS-908 systeem

Ontdek het gemak van autotrading

Automatisch volgen van succesvolle beleggingssystemen wordt de toekomst.

Het is DE manier om de massa voor te zijn… en te blijven. Automatisch volgen (autotrading) van beleggingssystemen brengt veel voordelen met zich mee:

 • U hoeft niet meer om te kijken naar uw beleggingen: De koop- en verkooporders van beide systemen worden automatisch op uw rekening door Systems2Follow uitgevoerd.
 • Beleggen zonder emotie: U laat computersystemen koop- en verkooporders plaatsen. De computer kent geen emotie.
 • Nooit meer een signaal missen: Signaalbeleggers kunnen op elk moment de markt instappen. U hoeft niet op vaste tijdstippen achter uw scherm te zitten.
 • Winsten worden direct bijgeschreven: Elke succesvolle trade is direct zichtbaar op uw effectenrekening.
 • De markt voor doe-het-zelf beleggers verslaan: Doe-het-zelf-beleggers moet continue bovenop de markt zitten. Signaalbeleggers laten algoritmen voor hen werken.

Als signaalbelegger belegt u 100% via signalen van algoritmen. Een algoritme is een set van wiskundige modellen dat steeds volgens vaste procedures werkt. Zoekende naar draaipunten in de markt. Omhoog of omlaag. Dat maakt voor onze systemen niet uit. Onze systemen  kunnen verdienen aan zowel stijgende als dalende koersen.

Uit onderzoek blijkt dat de doorsnee belegger het steeds weer verliest van de signaalbelegger. Als de kans al niet wordt gemist, dan nog zijn er teveel handelingen nodig en ontbreekt het meestal aan een goed doordacht handelsplan. Hierdoor wordt handelen niet meer rationeel maar EMOTIONEEL..! U opent de positie niet of te laat en sluit de positie op het meest verkeerde moment… Met signaalbeleggen heeft u nul stress of inspanning en kunt u rendement maken terwijl u doet wat u altijd al deed…

Hoe kunt u automatisch volgen?

Als u op deze website de button “Aanmelden” ziet, klikt u daarop. U komt dan op de website van Systems2follow terecht. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de signalen van onze systemen – die wij zelf ook opvolgen –  automatisch worden gekopieerd op uw rekening. Alleen zolang als u dat wilt. Direct inschrijven? Scroll naar beneden en klik op de button “Direct inschrijven“.

Na uw aanmelding zal het verdere contact via Systems2follow verlopen. Voor inhoudelijke vragen over de systemen zijn wij natuurlijk bereid uw vragen z.s.m. te beantwoorden! Volg de Wallstreet-Spirit systemen automatisch via Systems2follow en mis geen enkele trade meer…

Nadat u zich heeft aangemeld op de website van Systems2follow wordt u gevraagd een beleggersrekening te openen bij Easybroker (IB Brokers). Op deze rekening kunt u doen wat u wilt. Het is Uw rekening!

Systems2follow maakt vervolgens een softwareverbinding, zodat de trades die wij uitvoeren (dat zijn er gemiddeld 2 per maand) ook op uw rekening worden uitgevoerd. Automatisch!

Onze deelnemers betalen geen hoge maandelijkse abonnementskosten. Alleen een bijdrage van €30,- per maand (nu met 20% korting!). En daarnaast een klein gedeelte (20%) van de winst die zij maken. Maar natuurlijk alleen als er winst gemaakt wordt en nadat tussentijdse verliezen eerst zijn ingelopen. Hoe eerlijk is dat?

En zolang u dit systeem automatisch blijft volgen behaalt u dezelfde rendementen! Het grote voordeel van deze methode is dat u hetzelfde rendement behaalt als professionele beleggers. Wij dus. Zonder dat dit u extra tijd of inspanning kost. Of dat u weer eens een mooie trend moet missen…

Waarom Wallstreet-Spirit BV?

100% transparant en controleerbaar

Logo Wallstreet-SpiritOnze resultaten worden maandelijks gecontroleerd door onafhankelijke experts. Wij handelen onze systemen ook met eigen geld. Uniek in Nederland.

 • Meer dan 20 jaar ervaring met handel in derivaten.
 • Openbaar trackrecord van meer dan 6 jaar! En gemiddeld ±30% rendement per jaar.
 • Beleggingsmodellen op basis van vaststaande patronen, price-action, marktstructuur en cycli. 
 • Wij bieden een geautomatiseerd proces van beleggen waarbij u toch zelf de controle houdt.
 • Rendement maken bij stijgende, maar ook bij dalende koersen.
 • Win-win situatie: wij rekenen per einde van iedere maand af op basis van High Water Mark Principe. Tussentijdse verliezen moeten dus eerst worden ingelopen.

Kortingsactie voor nieuwe aanmeldingen!

Wij zetten onze systeem tijdelijk open voor nieuwe volgers. Tot 8 januari 2023 kunt u zich aanmelden met 20% korting voor een jaarabonnement. G. Klik op de gele button en maak van 2023 een succesvol beursjaar!


Aanmelden WS-907


Aanmelden WS-908

© 2020 Wallstreet-Spirit.nl | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | HOMEPAGE