Over Wallstreet-Spirit

Hey!

Ik ben Martinus van Dolder

U vraagt zich misschien af wie ik ben, wat ik gedaan heb en wat mijn beleggingen zo bijzonder maken.

Inmiddels ben ik al ruim 7 jaar fulltime trader en investeerder. Maar dit kwam niet ineens. Want mijn eerste belegging deed ik met toestemming van mijn ouders…

Dat was in de periode van de dot.com bubbel waarbij ik mijn portefeuille elke dag met 3% of meer per dag zag aangroeien. Totdat…

Ja, tot op 4 januari 1999. Toen ik mijn portefeuille gehalveerd zag worden. Een ware hartverzakking was het gevolg. Maar ik herstelde snel... De EURO was namelijk dubbel zoveel waard dan de Gulden. Alsof er niets was gebeurd werd het spel van investeren en rendement maken voortgezet.

Maar zoals altijd kwam ook aan de dot.com bubbel een einde. Vanaf 5 september 2000 begon de grote glijvlucht waardoor medio 2003 minder dan de helft van inmiddels behoorlijke aangegroeide kapitaal (50.000 gulden!) over was. Dit was een belangrijk keerpunt. Waarom had niemand mij gewaarschuwd? Was er dan niemand die het wist…?

Dit was en is nog steeds de aanleiding voor de zoektocht naar de waarheid, modellen en methoden. Ook is naar wetenschappelijk hulp en kennis gezocht. En gevonden! Tijdens deze zoektocht naar de waarheid heb ik geleerd om bruikbare informatie te onderscheiden van de vele bullshit verhalen van zogenaamde goeroes.

En nu we het toch over bullshit hebben… Ik heb samen met vrienden ook een paar keer een z.g. “gouden systeem” gevolgd. Leugens, bedrog, BS en misleiding. Fraude. Opsluiten die lui, dat zou er moeten gebeuren. Terwijl enkele dagen geleden de laatste email met een +35% verhaal van een “golden wonder boy” op mijn scherm verscheen, keek ik gelijktijdig naar mijn portefeuille: -45%.

Ik vind dat dit beter moet. Transparantie, betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn in deze sector belangrijk. Ook al zijn er geen garanties van de resultaten te geven met betrekking tot de toekomst.


Mijn grootste passie is om een aantal werkbare systemen in de markt te zetten die jaarlijks winst genereren voor mij en onze klanten. Ongeacht de omstandigheden op de beurs...

Het geeft mij veel voldoening als een uitgewerkt (theoretisch) model ook daadwerkelijk in de praktijk tot goede resultaten mag leiden. Ook al gaan de handelssignalen tegen ons "gevoel" van dat moment in... Maar data liegen niet.

Buiten mijn werk om ben ik een actief sporter. Ik hou van de (frisse) buitenlucht en de natuur. Ik kan zowel van mooie zomers als koude winters genieten. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid te maken heeft.

Tot slot neem ik niets zomaar voor waarheid aan. Ik ben een kritische denker.

Mijn ultieme droom is om vrij te wonen en van niemand afhankelijk te zijn. Internet biedt daarvoor vele mogelijkheden.

Over Wallstreet-Spirit BV

Wallstreet-Spirit BV is opgericht door Martinus van Dolder. Samen met zijn team ontwikkelde hij een Master-Algoritme dat aangepast kan worden op diverse markten.

De handelssystemen WS-907 en WS-908 zijn gebaseerd op dit algoritme. Beide systemen draaien nu al een aantal jaren live op het handelsplatform van Systems2Follow. En met succes! U kunt precies zien wat wij doen en welke rendementen wij behalen. Alle trades zijn gecontroleerd door Systems2Follow. Geen mooie verhalen. What you see is what you get. Dat is Real World Trading!

Wilt u meer informatie over onze handelssystemen? Dat kan! Het WS-907 handelssysteem genereert signalen voor de AEX-Index. Wij volgen die signalen op door futures (FTI's) te kopen (long gaan) of te verkopen (short gaan).

Het tweede handelssysteem is WS-908. Dit systeem genereert signalen voor de Eurostoxx50 index. Wij volgen die systeemsignalen op door long of short te gaan.


WS-907 Eigenschappen

Benodigd kapitaal: €20.000
Handel: AEX-Index-Futures (FTI’s)
Verwacht rendement p/j: ±30%
Totaal rendement in 6 jaar: 206%
Aantal trades per maand: 0-4
Verwachte drawdown: ±€3.500

WS-908 Eigenschappen

Benodigd kapitaal: €15.000
Handel: Euro-STOXX50 Index-Futures
Verwacht rendement p/j: ±23%
Totaal rendement in 4 jaar: 95%
Aantal trades per maand: 0-4
Verwachte drawdown: ±€3.500