Samenwerken

WALLSTREET-SPIRIT BV

Specialisten in beleggen op de beurs

Hoogste rendement in Nederland

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner?

Al 7 jaar werken wij onafgebroken met als doel een goed beleggingssysteem te ontwikkelen welke toepasbaar is op verschillende markten. Zowel voor de AEX, Eurostoxx50, DAX-Index als de SP500-Index hebben wij een systeem ontwikkelt dat op jaarbasis mooie rendementen laat zien.

Hiermee zijn wij in staat om dagelijks behoorlijk veel contracten te verhandelen op verschillende markten. Wij willen nu onze diensten aan een breder publiek beschikbaar stellen. 

Wij zijn geen vermogensbeheerder dus geven geen advies e.d. Maar er zijn voldoende andere oplossingen om onze systemen (automatisch) te volgen om zodoende een jaarlijks bovengemiddeld rendement te behalen.

Wij werken op basis van 2% vast + 20% winstfee. Instapbedrag is €15.000,- Wilt u een groter vermogen via onze systemen belggen? Stuurt u ons dan een mail via onderstaand contactformulier.

Wij hebben de laatste 5 jaar gemiddeld zo’n 30% rendement per jaar gemaakt. Alle trades zijn verifieerbaar bij Systems2Follow. Wij zijn hiermee de enige partij in Nederland. Vraag dus altijd naar een trackrecord voordat u met een partij in zee gaat. Geen backtesting maar realtime trades!! Alleen die geven een goede indicatie voor de toekomst!

Onze resultaten zijn elders te vinden op de website.

Graag komen wij in contact met u om de mogelijkheden te bespreken.

Wallstreet-Spirit B.V.

Ambachtshof 25
2411GE
Bodegraven

Sociale Media

Facebook
Twitter