WS-907 handelssysteem - AEX Futures

Het WS-907 handelssysteem is het eerste geautomatiseerde systeem dat is ontwikkeld door het team van Wallstreet-Spirit. Wij zijn gestart op 1 oktober 2016 met het tonen van live resultaten via de website van Systems2Follow. Alle transacties kunt u via Systems2Follow verifiëren.

WS-907 Resultaten sinds 1 oktober 2016

Hieronder ziet u het resultaat van ruim 6 jaar handelen. Wij zijn gestart op 1 oktober 2016 met de handel in AEX-Futures, FTI’s genaamd. De beurs, dat is Euronext in dit geval, vraagt altijd een soort bankgarantie om Futures te mogen handelen. Die bankgarantie noemen ze ‘Margin’. Dat bedrag moet dus op je rekening staan voordat een AEX-Future kan worden verhandeld. De hoogte van dat bedrag varieert nogal en Euronext kan het ieder moment weer verhogen of verlagen. Op dit moment hanteren wij een bedrag van € 20.000. Dat is voor één FTI en dus €40.000 voor 2 Futures enz.

Tabel-rendement-WS-907-per-kw.png

Het gemiddelde jaarrendement van WS-907 komt hiermee uit op ruim 32% per jaar. Niet slecht, dacht ik zo…. Had u vanaf 2016 dit systeem gevolgd, dan was u de inflatie (stijgende kosten voor levensonderhoud) en het renteverlies door de lage rente heel ruimschoots voorgebleven! En je had alle vermogensbeheerders in Nederland ver achter je gelaten!

Over het WS-907 AEX systeem

Het WS-907 handelssysteem is een long/short handelssysteem voor de AEX-Index. Daarvoor gebruiken wij derivaten en wel Futures. Je kunt dus zowel verdienen bij dalende (short gaan) als stijgende koersen (long gaan).

Het systeem is zelf-lerend en is daardoor sinds 2016 sterk verbeterd. Het is gebaseerd op een aantal door ons ontwikkelde en niet gepubliceerde indicatoren, samen met unieke handelsregels. Die combinatie wordt door ons bewaakt als ons meest waardevolle bezit. Daar kan jij nu van profiteren!

Eigenschappen

Benodigd kapitaal: €20.000
Handel: AEX-Index-Futures (FTI’s)
Verwacht rendement p/j: ±30%
Totaal rendement in 6 jaar: 206%
Aantal trades per maand: 0-4
Verwachte drawdown: ±€3.500

Deelname specificatie via Systems2Follow

Startkapitaal: €20.000
Aantal contracten: 1*factor
Deelnamekosten: €30 p/m
Performance winst-fee: 20%

Hoe kun je dit systeem volgen?

  1. U klikt op deze pagina op een aanmeldknop van het systeem dat u wilt volgen.
    2. Er opent zich een aanmeldformulier, waar je jouw naam, e-mail adres en telefoonnummer invult.
    3. Je krijgt bericht van Systems2Follow, die je aanmelding verder zal begeleiden.
    4. Je beleggersrekening wordt gekoppeld aan een handelssysteem
    5. Je laat de systemen het werk doen. 😊

Klik hieronder op de aanmeldknop om direct aan te melden. Het aantal plaatsen is beperkt. Onze systemen laten maar een beperkt aantal mensen toe.