WS-908 handelssysteem - Eurostoxx50 Futures

Dit beleggingssysteem hebben we geïntroduceerd op 1 januari 2019. De Eurostoxx50 is een index waarin de 50 bedrijven met de hoogste beurswaarde  in  Europa zijn opgenomen. Doordat deze index over zo veel landen en branches is gespreid zijn minder grote uitslagen te verwachten . Wij behaalden sinds de start in 2019 een gemiddeld rendement van 23% per jaar.

WS-908 resultaten sinds 1 januari 2019

Hieronder ziet u de resultaten van het WS-908 systeem per kwartaal. Dit systeem handelt in futures op de Eurostoxx50 index. De rendementen zijn gebaseerd op een startkapitaal (=Margin) van 15.000 euro. Daarmee worden steeds 2 contracten gehandeld. Gaat u bijvoorbeeld met een factor 2 volgen dan handelt u 2x2=4 contracten.

Tabel-rendement-WS-908-per-kw.png

Het gemiddelde rendement komt hiermee uit op 23% per jaar. Het beste jaar was 2020 met een mooie winst van 42%. Duidelijk is te zien dat je je beleggingen per jaar moet bekijken. Tussentijds zijn er wel eens verliezen, die meestal ‘Drawdown’ worden genoemd. Maar op de langere termijn worden die altijd weer gecompenseerd. Daarom moet je het systeem tijd gunnen om zich te bewijzen. Elk systeem heeft wel eens mindere periode. Je had de afgelopen jaren een mooi vermogen kunnen opbouwen met WS-908, in plaats van je geld te zien verdampen door inflatie...

Over het WS-908 Eurostoxx50 systeem

Het WS-908 systeem is geïntroduceerd in antwoord op de vraag uit de markt voor een systeem met minder grote bewegingen. Daaraan komt dit systeem tegemoet. De margin (het door de beurs vereiste kapitaal) is daardoor ook kleiner dan bijvoorbeeld voor een AEX Future. Wij hanteren een bedrag van €15.000 dat op je rekening moet staan en daarmee kunnen we dan telkens 2 STOXX-Futures handelen.

Ten tweede is dit contract zeer populair onder institutionele beleggers. Dit is terug te zien in het aantal verhandelde contracten: gemiddeld zo’n 1 miljoen per dag. Je kunt zonder de markt te verstoren grote aantallen gelijktijdig verhandelen. En je kan altijd uitstappen en instappen.

Eigenschappen

Benodigd kapitaal: €15.000
Handel: Euro-STOXX50 Index-Futures
Verwacht rendement p/j: ±23%
Totaal rendement in 4 jaar: 95%
Aantal trades per maand: 0-4
Verwachte drawdown: ±€1.284

💰Deelname specificatie

Benodigd kapitaal: €15.000
Aantal contracten: 1
Deelnamekosten: €30 p/m
Performance winst-fee: 20%

Hoe kun je dit systeem automatisch volgen?

  1. U klikt op deze pagina op een aanmeldknop van het systeem dat u wilt volgen.
    2. Er opent zich een aanmeldformulier, waar je jouw naam, e-mail adres en telefoonnummer invult.
    3. Je krijgt bericht van Systems2Follow, die je aanmelding verder zal begeleiden.
    4. Je beleggersrekening wordt gekoppeld aan een handelssysteem
    5. Je laat de systemen het werk doen. 😊

Klik hieronder op de aanmeldknop om direct aan te melden. Het aantal plaatsen is beperkt. Onze systemen laten maar een beperkt aantal mensen toe.