Begeleid beleggen

Als u niet het gemak van autotrading wilt, dan kunt u kiezen voor begeleid beleggen. U ontvangt van ons per mail een alert nadat wij een order op de beurs hebben uitgevoerd. Zodoende kunt u precies volgen wat wij doen. Deze informatie kan veel waard zijn. Echter, u besluit zelf wat u met deze informatie doet. Wij laten alleen zien wat wij doen, gebaseerd op wetenschappelijke studie.  

Houdt er rekening mee dat u gedurende de dag meerdere alerts kan ontvangen. Dus, als u van plan bent serieus te volgen, dan moet u dat zo snel mogelijk kunnen doen nadat u van ons een alert hebt ontvangen. We werken immers met hefboom- producten waarbij winsten of verliezen snel kunnen oplopen. 

Maak hieronder een keuze uit het AEX-handelssysteem of het EUROSTOXX50-handelssysteem. Beide systemen zijn vorig jaar verder verfijnd waardoor de mooie winsten verder verbeterd kunnen worden.

WS-907 AEX

Een Long/Short systeem op de AEX dat werkt met Futures. Wij hebben een trackrecord van 4 jaar opgebouwd bij Systems2Follow.

WS-908 EUROSTOXX50

Een Long/short Future systeem op de Eurostoxx50 dat werkt met Futures. Met een trackrecord van 2 jaar bij Systems2Follow.